Connect with us

Actualitat

Primer cas positiu de coronavirus en el Llevant

L'Hospital de Manacor va ser el tercer de Balears amb major nombre d'urgències ateses durant aquest any

Es tracta d’una veïnada de Sant Llorenç

El Servei de Salut del Govern confirmava aquest dimecres al matí un total de 112 casos positius acumulats de coronavirus arreu de les Illes. Això suposa un increment de 20 casos en relació amb els 92 d’ahir. A mesura que avançava el dia s’han conegut més casos positius. Entre ells, el primer positiu diagnosticat a una veïnada del Llevant. Es tractaria d’una veïnada de Sant Llorenç, segons fonts consultades per defrancdigital.com. Es trobaria a ca seva seguint les indicacions de les unitats volants d’atenció al coronavirus (UVAC), habilitades pel Servei de Salut.

En aquestes últimes hores, també està circulant la possibilitat de nous casos positius a la zona, pendents de confirmació oficial, i que podrien tenir com a protagonistes a distints responsables metges de l’Hospital de Llevant, a Porto Cristo.

En aquestes últimes hores, també està circulant la possibilitat de nous casos positius a la zona, pendents de confirmació oficial, i que podrien tenia com a protagonistes a distints responsables metges de l’Hospital de Llevant, a Porto Cristo

Són tendència