Connect with us

Actualitat

La SAM de Manacor atura momentàniament l’atenció presencial

La SAM ha iniciat el procés d'adhesió a la Junta Arbitral de Consum de les Illes Balears

L’empresa pública ha fet públics alguns consells per evitar problemes en el servei

L’empresa pública de l’Ajuntament de Manacor ha anunciat aquest dimarts que ha implementat la gestió telemàtica a les seves oficines i que l’activitat quotidiana administrativa continua bàsicament de forma telefònica o telemàtica, sense caràcter presencial, per evitar contagis.

Si algun usuari té intenció de fer alguna consulta, la pot per telèfon o per correu electrònic. En cas de tràmit urgent i inajornable, es concertarà una cita prèvia, prenent les mesures de prevenció adients, mitjançant el número de telèfon 971596001 o via correu electronic: sam@sammanacor.com.

També recorda que s’han suspès els serveis no essencials: ORA i aparcaments, s’han creat equips de guàrdia per duplicat i independents per aquelles activitats que requereixen una tasca presencial que impossibilita el teletreball, per tal de prevenir contagis i tenir equips de treball de reserva, i s’han cancel·lat totes les visites a les instal·lacions, excepte en activitats essencials per assegurar els serveis que es consideren crítics, com pugui ser el cas de subministrament d’aigua a la població o als serveis essencials com és l’Hospital de Manacor.

RECOMANACIONS

NO INCREMENTEU EL CONSUM D’AIGUA, com més aigua utilitzam, més aigua s’ha de depurar. La depuradora de Manacor funciona al límit, per favor, faciliteu el bon funcionament del sistema i no malbarateu l’aigua. 

VIGILAU LES FUITES. No abaixeu la guàrdia amb les fuites, ja que aquestes incrementen el consum d’aigua dels vostres domicilis notablement. Tot i que des de la SAM us seguirem avisant si detectam excessos de facturació, recomanam que hi estigueu al cas.

NO TIREU TOVALLOLETES ni altres objectes pels vàters. Per favor! Hem de reduir al mínim les incidències. Recordau que hem fet una campanya de neteja de les arquetes particulars dels domicilis, i, per tant, totes haurien d’estar netes. A partir d’aquí, és responsabilitat de cada usuari mantenir-les lliures d’objectes que puguin embossar-les.

NO ABOQUEU L’OLI DE CUINA. Aquest, quan refreda condensa i obstrueix la xarxa de clavegueram. 

UTILITZAU ELS RECURSOS DE FORMA RAONADA I EFICIENT, SENSE MALBARATAR RES, tant els directament relacionats amb el cicle de l’aigua com els demés, ja que, al cap i a la fi, tots hi tenen relació: detergent de rentadora, sabó de dutxa, aliments, medicaments, paper…

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència