Connect with us

Oci i Cultura

El mural del projecte Som-Riu Capdepera ja és una realitat

Ha comptat amb la participació dels alumnes del CEIP s’Auba de Cala Rajada i S’Alzinar de Capdepera i del col.legi Joan Mesquida de Manacor

Aquest divendres al matí els alumnes de sisè del CEIP S’Auba i del CEIP S’Alzinar, de Cala Rajada i Capdepera respectivament, conjuntament amb els alumnes del col·legi Joan Mesquida de Manacor han participat en l’elaboració del mural Som-Riu Capdepera i han pintat els seus noms amb esprai a la paret. Tot amb l’ajuda de l’artista urbà Sath, encarregat de pintar el mural.

El projecte Som-Riu s’ha dut a terme a l’aparcament del Centre Cap Vermell i està organitzat per l’Ajuntament de Capdepera i Aproscom Fundació. El mural és la cara de la gabellina Caterina Infante amb un somriure a la cara i el número dos a les mans, ja que enguany és el segon any del projecte. El primer Som-Riu es va fer a Son Servera l’any passat.

L’Ajuntament de Capdepera es va interessar en el projecte i l’ha finançat íntegrament, concretament la organitza ha estat la regidora Mónica Viejo, qui considera “important” col·laborar en un projecte inclusiu entre els estudiants del centres educatius del municipi i els de l’escola Joan Mesquida. El projecte Som- Riu és una iniciativa d’Aproscom Fundació i vol donar visibilitat a les persones amb diversitat funcional.

Són tendència