Connect with us

Comunitat

Denuncien la falta de mitjans de protecció en els centres sanitaris i ambulàncies de Balears

Denuncien la falta de mitjans de protecció en els centres sanitaris i ambulàncies de Balears

Només queden reserves de material per a dos dies en alguns dels hospitals de les Illes, segons Satse

Sindicats d’infermeria i de tècnics d’infermeria i d’emergències sanitàries han criticat aquest dimarts la falta d’equipament de protecció en els centres sanitaris i en les ambulàncies.

En un comunicat, el sindicat d’infermera Satse assegura que disposa d’informació segons la qual les reserves d’equips de protecció individual per als sanitaris només donen per a dos dies més en alguns dels hospitals de Balears.

Satse denuncia casos d’escassetat de màscares de protecció en serveis d’atenció a pacients amb símptomes del coronavirus i l’ús de màscares quirúrgiques en situacions en les quals estan indicades les de filtre.

“El canvi i la contradicció de criteris en l’ús d’equips de protecció individual i les restriccions a vegades injustificades dels mateixos estan portant al personal de diversos serveis a una situació d’estrès poc recomanable, ja que a més de sentir-se insegurs i exposats, en cas de contagiar-se poden exercir com a transmissors a altres pacients de l’hospital als quals tractin o amb els quals estiguin en contacte”, destaca el sindicat.

D’altra banda, el sindicat de tècnics d’infermeria i d’emergències SAE també ha censurat la falta de protecció amb la qual treballen els professionals que realitzen el transport sanitari programat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència