Connect with us

Actualitat

Tots els principals hospitals públics de Mallorca tenen pacients amb coronavirus, excepte Manacor

L'hospital de Manacor disposarà d'una unitat de prevenció del suïcidi

En aquestes últimes hores s’han confirmat 19 nous casos positius

D’acord amb la darrera actualització de les dades que la Direcció General de Salut Pública i Participació ha comunicat al Ministeri de Sanitat, a Balears ara mateix hi ha un total de 92 casos positius acumulats de coronavirus, la qual cosa suposa un increment de 19 casos en relació amb els 73 casos dels quals s’informà ahir dilluns. Fins ara, a les Illes s’ha registrat una mort i 4 persones s’han curat.

A més d’explicar la informació enviada al Ministeri de Sanitat —que s’actualitza de manera unificada cada 24 hores—, el portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses de les Illes Balears, Francesc Albertí, ha actualitzat de manera detallada la situació, al migdia, en els hospitals de les illes.

A Mallorca hi ha 18 pacients amb coronavirus ingressats a l’Hospital Universitari Son Espases (17 a planta, 1 a UCI); 15, a Son Llàtzer (12 a planta i 3 a UCI), i 3 a l’Hospital Comarcal d’Inca (tots a planta). En total són 36 els hospitalitzats. De moment, no s’ha informat sobre cap cas d’hospitalització pel virus a l’Hospital de Manacor. La zona del Llevant mostra una resistència important davant els avanços de contagi que s’estan produint en la resta del territori.

Segons el Servei de Salut, la resta de persones es troben en seguiment a ca seva per les unitats volants d’atenció al coronavirus (UVAC).

La zona del Llevant mostra una resistència important davant els avanços de contagi que s’estan produint en la resta del territori

Són tendència