Connect with us

Esports

La RFEVB dóna per acabada la Superlliga de Voleibol

A falta de dos partits per disputar

El Conecta Balear CV Manacor posa aquest dilluns punt i final a la temporada 2019-20 de Superlliga després de rebre la confirmació oficial de la Real Federación Española de Voleibol (RFEVB) de que dóna per finalitzades les competicions de Superlliga masculina i femenina. Aixímateix, es perllonga la definició de les questions tècniques i col.laterals que puguin sorgir com a consequència d’aquesta decisió pel que fa a l’ascens, descens, classificació i altres efectes possibles per a que siguin resoltes per l’òrgan competent de la RFEVB en el moment adequat, segons ha informat el club manacorí.

El Club Volei Manacor, juntament amb tots els altres clubs de la Superlliga, ja havia estat consultat aquests dies per la RFEVB sobre la idoneïtat de donar per finalitzada la temporada d’enguany a falta de dos partits per concloure. La junta directiva manacorina ja va expressar al president estatal la voluntat de donar-la per acabada ateses les consequències econòmiques que l’aplaçament suposava, afegit a la falta de forma física dels jugadors si no podien continuar amb els entrenaments una vegada que es va ordenar el tancament dels poliesportius.

La junta directiva de l’equip manacorí s’havia posicionat en favor de donar per acabada la temporada “ateses les consequències econòmiques que l’aplaçament suposava”

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència