Connect with us

Oci i Cultura

L’actuació de les corals tanquen els actes del XX aniversari de l’Hospital de Manacor

A l’Auditori de Manacor

L’Hospital de Manacor, ha celebrat el seu XX aniversari amb un programa d’actes que ha comptat amb conferències, jornades esportives i activitats diverses i que han culminat amb l’acte de cloenda celebrat aquest dijous vespre a l’Auditori de Manacor.

La Directora Gerent, Catalina Vadell Nadal recordava tots aquests actes i donava les gràcies a tots els que han fet possible que l’hospital compleixi aquests primers XX anys, donant pas al concert de les diferents corals de la comarca de Llevant que s’han volgut sumar a la celebració.

Obria el concert el Cor de Dones de Porto Cristo dirigides per Maria Antònia Gomila, per seguir amb l’actuació de la coral de Manacor, Ars Antiqua, dirigida per Ferran Montero. Per acabar, aquest acte, les corals de Sant Joan, Felanitx, Conservatori de Felanitx, Ses Salines i el Cor de Ciutat, baix la batuta de Joan Laínez, realitzaven un concert de Gospel. Abans de concloure, totes les corals juntes damunt l’escenari interpretaven la cançó “Oh Happy day” aixecant dels seus seients al públic assistent que va compartir aquests moments tan especials. Cal destacar que aquest acte ha estat possible gràcies al patrocini de Cormotor Manacor i ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manacor.

Són tendència