Connect with us

Vídeos Recomanats

El menjar NO S’ACABARÀ ! (vídeo)

Nova crida a la calma per evitar les aglomeracions que novament s’han viscut aquest dissabte en alguns centres d’alimentació de Mallorca

Nova crida a la tranquil·litat per comprar aliments i productes de primera necessitat. Les autoritats públiques insisteixen en demanar als ciutadans que actuïn amb calma quan decidesquin anar a comprar. No es cansen d’advertir que l’abastiment de productes està garantit i que les aglomeracions als comerços poden acabar sent un problema.

Recomanen que les compres es facin amb normalitat i que es mantingui la distància social extraordinària d’un metre i mig entre persones.

Les empreses distribuïdores asseguren que hi ha prestatges buits perquè no tenen temps de reposar els productes, no per desabastiment. En alguns comerços i grans superfícies de Mallorca aquest dissabte s’han tornat a viure situacions d’aglomeracions del tot innecessàries. Coes des de primera hora del matí en botigues.

Les empreses distribuïdores asseguren que hi ha prestatges buits perquè no tenen temps de reposar els productes, no per desabastiment

El vídeo superior que acompanya aquesta notícia ha estat un dels més compartits avui a les xarxes socials. Pertanyen a la tenda de Ca Na Paulina, en el Coll den Rebassa. Molt abans de les vuit del matí.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com