Connect with us

Comunitat

Detingudes tres persones a Mallorca per un frau de més de 150.000 euros en màquines escurabutxaques

Provocaven una errada informàtica a les màquines de joc

La Policia Nacional ha detingut a tres persones a Mallorca per un frau de més de 150.000 euros. Es dedicaven a manipular màquines escurabutxaques per provocar una errada informàtica que els feia repartir premis de manera descontrolada.

Les recerques es van iniciar fa uns tres mesos, quan diversos responsables de locals de joc de l’Illa, van informar al Servei de control de jocs d’atzar de la Prefectura Superior de Balears, de la presència en els seus locals de determinats individus que sempre aconseguien dur-se’n nombrosos premis d’aquestes màquines.

Així, es va descobrir com diferents individus, en determinades màquines de joc, obtenien àmplies rendes monetàries a través de realitzar unes determinades jugades, fent entrar a la màquina en una espècie de bucle, que es descontrolaba i anava atorgant premis incorrectament.

Segons destaquen, varis de les persones que van dur a terme el frau, presumptament, havien manifestat davant la Policia que era una injustícia que no els deixessin entrar en alguns salons de joc.

Són tendència