Connect with us

Actualitat

Manacor suspèn la zona blava en tot el municipi i decideix tancar també els aparcaments públics

Manacor suspèn la zona blava en tot el municipi i decideix tancar també els aparcaments públics, excepte per als abonats

Un ban municipal, signat pel batle Oliver, prohibeix també tota mena d’actes socials, culturals i esportius durant els pròxims dies

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha signat aquest divendres un Ban municipal que inclou un paquet de mesures excepcionals davant l’amenaça del coronavirus.

Entre les mesures adoptades, queden suspeses fins nou avís totes “les activitats educatives de 0 – 3, els tallers, el centre d’adults, el Centre Universitari i les escoles rurals, així com les relacionades amb gent gran. A més, se suspèn l’activitat de l’Espai na Camel·la, de les instal·lacions esportives, siguin competicions o entrenaments, i les activitats culturals, afectant això a la biblioteca, el teatre, l’auditori, el conservatori, l’Escola de Mallorquí i els espais museogràfics. Quan als mercats, es mantindran obertes totes aquelles parades d’alimentació, com és el cas del Mercat Municipal”.

El ban municipal també fa constar que “s’estan treballant mesures de protecció dels professionals de l’Ajuntament per tal que puguin desenvolupar la seva tasca amb la major seguretat possible. Amb tot, l’Ajuntament mantén col·laboració amb la conselleria de Salut, amb qui determina l’actuació pertinent, cas per cas. Finalment, es demana seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries i informar-se a través de canals oficials, evitant així transmetre missatges enganyosos o falsos”.

En el paquet de mesures també figura la suspensió de la zona blava en tot el municipi i el tancament dels aparcaments públics, excepte pels residents abonats.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència