Connect with us

Esports

L’Acadèmia de Tenis de Rafel Nadal decideix tancar temporalment el seu gimnàs pel coronavirus

L'Acadèmia de Tenis de Rafael Nadal decideix tancar temporalment el seu gimnàs pel coronavirus

El centre ‘Sport Time’ ha comunicat aquest dijous als usuaris que cessarà la seva activitat el pròxim dia 14 i fins nou avís

El gimnàs ‘Sport Time’ que forma part dels serveis que presta l’Acadèmia de Tenis de Rafel Nadal a Manacor ha anunciat aquest dijous, “que fruit de la complexa i incerta situació que estem vivint amb motiu de la pandèmia global del Coronavirus, el gimnàs tancarà les seves instal·lacions el pròxim dia 14 de març i fins nou avís”.

En la comunicació que ha estat remesa aquest mateix dijous als usuaris de les instal·lacions, exposen que “la direcció del centre esportiu ha pres aquesta decisió fruit d’un exercici de responsabilitat amb la societat i amb vosaltres. Aquesta decisió la prenem amb el convenciment que aquest sacrifici que tots fem anirà en benefici del nostre entorn, de les nostres famílies i molt especialment de totes aquelles persones que estan treballant de manera intensa i abnegada en els centres sanitaris del país. Entenem que mantenint el centre obert incorreríem en una irresponsabilitat inassumible amb tots vosaltres i que ara la nostra prioritat ha de ser la d’adoptar les mesures preventives necessàries per a evitar possibles contagis del coronavirus”, diu la comunicació.

Es tracta d’un dels primers negocis de la zona del Llevant, i més concretament de Manacor, que decideix acollir-se a aquesta mesura preventiva

La mesura es farà efectiva a partir d’aquest dissabte. Es tracta d’un dels primers negocis de la zona del Llevant, i més concretament de Manacor, que decideix acollir-se a aquesta mesura preventiva.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència