Connect with us

Actualitat

“L’espai multiusos de Majòrica no estarà disponible fins l’any 2023”

Més-Esquerra recorden que una greu errada tècnica del Departament d’Urbanisme impossibilita la disponibilitat d’aquest nou recinte

La formació Més-Esquerra es fa ressò en el seu primer número del butlleti ‘Poble’, que s’editarà cada dos mesos, de l’Espai Majòrica que ho qualifiquen d’una ‘oportunitat perduda’ després que una greu errada tècnica inclogués aquest solar municipal dins l’àmbit Urbanitzable A6 del Pla General. Aquest àmbit figura com a no ordenat, per la qual cosa dins els més de 60.000 metres quadrats del global del terreny, inclòs el petit solar municipal, no s’hi pot moure una pedra fins que el Pla estigui redactat i aprovat i s’executi la urbanització de la zona. Més-Esquerra qualifiquen l’errada “d’immens despropòsit del Departament d’Urbanisme”, sense cap conseqüència.
Aquesta formació política denuncia que esta situació impossibilita que els ciutadans puguin disposar de l’espai multiusos projectat a la zona “abans del 2023”. Així mateix, també qualifiquen d’incomprensible que “la part privada del solar de Majòrica, que és la majoria, estigui en l’estat d’abandonament en què es troba. Un greuge pels veïnats del barri, que no tenen cap culpa de que l’entitat bancaria propietari de les terres ara tengui mal de fer vendre-les o edificar-hi”.

Cal recordar, que l’antiga nau de Perles Majòrica és propietat de l’Ajuntament de Manacor i els darrers anys s’hi han fet obres de millora per tal d’assegurar-ne el sostre i l’estructura. Aquest espai estava pensat com a sala multiusos tant per al barri com per a tot el poble.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència