Connect with us

Agenda

“Na mati. Tantes il·lusions com pors elegides”, últim llibre de Marga Serrano

"Na mati. Tantes il·lusions com pors elegides", últim llibre de Marga Serrano

Serà presentat aquest pròxim dissabte dia 14, a les 19.30 hores a s’Agrícola, de Manacor

L’editorial Purpurina presentarà aquest mes la seva setena publicació des del inici del seu recorregut editorial a l’any 2018. Es tracta del llibre “Mati, tantes il.lusions com pors elegides”, a càrrec de l’escriptora serverina, Marga Serrano. El llibre serà presentat aquest pròxim dissabte dia 14, a les 19.30 hores a s’Agrícola, de Manacor. El divendres dia 20 a les 20 hores al Teatre La Unió, de Son Servera, hi ha prevista una segona presentació.

"Na mati. Tantes il·lusions com pors elegides", últim llibre de Marga Serrano“Na Mati, tantes il·lusions com pors elegides”, és una clara reivindicació de les converses cara a cara, de les relacions personals, de la innocència dels més petits i els jocs al carrer. Sense virtualitat digital ni superficialitat, na Mati, una nina de deu anys, ens dona a conèixer les seves il·lusions personals i les seves pors, algunes elegides.

Segons el pròleg, escrit pel periodista Joan J. Serra, “Na Marga Serrano ens regala un deliciós passeig per les vivències de la infància. Malauradament, no tothom en té un bon record dels anys de la infantesa, però sempre hi ha un racó a la memòria per aquell amic especial, aquell gest afectuós d’un familiar o aquella jugueta que sempre ens acompanyava. I tot plegat, amb una capacitat infinita d’aprendre i d’admirar un món que descobríem moment a moment, dia a dia. Tot era enlluernador. I tot era extrem: l’alegria i l’atreviment, la tristesa i la por.

Són tendència