Connect with us

Comunitat

L’IMAS decideix limitar les visites de l’exterior en Residències i centres de gent gran

L'IMAS decideix limitar les visites de l'exterior en Residències i centres de majors

Només es permetrà l’accés a una persona per resident i sense anar acompanyats de menors

L’Institut Mallorquí d’Assumptes Socials (IMAS) ha posat en marxa un paquet de mesures per a prevenir el coronavirus en les residències i centres de majors que consisteixen en diferents limitacions de les visites, que només podrà realitzar una persona per resident i evitant als menors de 15 anys.

Els protocols actualitzats per a la prevenció del coronavirus en les llars d’ancians, centres residencials i de dia de Mallorca s’apliquen en coordinació amb la Conselleria de Salut i seguint les recomanacions que el Ministeri de Sanitat, ha informat la Direcció Insular de Majors en un comunicat.

En els centres residencials i de dia gestionats de manera directa pel Consell de Mallorca queden limitades les visites als residents a una persona sola persona major de 15 anys i queden restringides les visites de persones amb simptomatologia respiratòria.

A més es limiten les visites de persones que hagin estat en les zones de risc en els últims 14 dies, per la qual cosa s’ha fet arribar a les direccions dels centres i centres assistencials un enllaç on es poden seguir de forma actualitzada les àrees afectades.

Aquestes mesures preventives també s’han enviat als centres privats de Mallorca, a manera de recomanació sanitària, tal com marca el document del Ministeri de Sanitat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència