Connect with us

Comunitat

L’IMAS decideix limitar les visites de l’exterior en Residències i centres de gent gran

L'IMAS decideix limitar les visites de l'exterior en Residències i centres de majors

Només es permetrà l’accés a una persona per resident i sense anar acompanyats de menors

L’Institut Mallorquí d’Assumptes Socials (IMAS) ha posat en marxa un paquet de mesures per a prevenir el coronavirus en les residències i centres de majors que consisteixen en diferents limitacions de les visites, que només podrà realitzar una persona per resident i evitant als menors de 15 anys.

Els protocols actualitzats per a la prevenció del coronavirus en les llars d’ancians, centres residencials i de dia de Mallorca s’apliquen en coordinació amb la Conselleria de Salut i seguint les recomanacions que el Ministeri de Sanitat, ha informat la Direcció Insular de Majors en un comunicat.

En els centres residencials i de dia gestionats de manera directa pel Consell de Mallorca queden limitades les visites als residents a una persona sola persona major de 15 anys i queden restringides les visites de persones amb simptomatologia respiratòria.

A més es limiten les visites de persones que hagin estat en les zones de risc en els últims 14 dies, per la qual cosa s’ha fet arribar a les direccions dels centres i centres assistencials un enllaç on es poden seguir de forma actualitzada les àrees afectades.

Aquestes mesures preventives també s’han enviat als centres privats de Mallorca, a manera de recomanació sanitària, tal com marca el document del Ministeri de Sanitat.

Són tendència