Connect with us

Actualitat

Sa plaça de Ses Verdures prioritzarà la venda de productes agroalimentaris d’elaboració pròpia

Sa plaça de Ses Verdures de Manacor prioritzarà la venda de productes agroalimentaris d'elaboració pròpia

El Ple de l’Ajuntament va aprovar aquest dilluns, de manera definitiva, el nou Reglament del mercat

Aquest passat dilluns 9 de març, el ple municipal de Manacor va aprovar definitivament el nou Reglament que regularà la gestió dels mercats municipals. Aquest acord del Ple, permetrà a partir d’ara treure a concurs la resta de paradetes i omplir la plaça i dinamitzar-la. A més, la peixateria ja està a concurs i es poden presentar ofertes fins dia 1 d’abril.

Per mitjà d’aquest Reglament, l’Ajuntament té l’objectiu de preservar la rellevància del citat centre de comerç dotant-lo d’una nova perspectiva que li permeti adaptar-se al ràpid desenvolupament que està experimentant el sector comercial en l’actualitat i alhora promoure hàbits de consum sa, responsable i sostenible.

És per això que amb aquest Reglament es regulen els productes permesos per a la venda, donant prioritat a aquells productes agroalimentaris de producció i elaboració pròpia. A més, es regula l’administració del mercat, fent referència a les competències de cada un dels òrgans de l’Ajuntament, per vetllar per la correcta gestió del mercat i la seva adaptació als ràpids canvis comercials actuals.

Per altra banda, també es pretén modernitzar i revitalitzar el mercat de Sa Plaça de ses Verdures, transformant-lo en un centre més actiu on totes les parades es trobin cobertes i així permetre que tota la ciutadania pugui beneficiar-se d’aquesta dinamització. I és per aquest motiu que aquest Reglament també inclou la forma i els criteris tant de la concessió dels llocs de venda com de l’adjudicació temporal, els traspassos i les possibles cessions que es puguin produir.

Enguany també s’adjudicarà la peixateria, segons va informar la regidora de Mercats, Cristina Capó

Segons la regidora de Mercats, Cristina Capó, la regulació a través d’aquest Reglament “és la forma més adequada per aconseguir els objectius establerts per al mercat, donat que facilitarà la gestió d’aquest servei públic en benefici de la ciutadania”. A més, ha anunciat que enguany ja s’adjudicarà la peixateria. Finalment ha exposat que, segons l’article 15 del Reglament, “l’Ajuntament es podrà reservar un trast per a si mateix per promoure les activitats i productes propis i, de la mateixa manera, pot acordar la cessió temporal i gratuïta d’aquest trast a entitats o institucions sense ànim de lucre”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència