Connect with us

Actualitat

El Consell preveu ampliar l’estació de transferència de Campos

El Consell preveu ampliar l'estació de transferència de Campos

“L’ampliació és necessària per a millorar el seu funcionament”, ha destacat la consellera insular de Medi Ambient, Aurora Ribot

Aquesta ampliació, ja prevista en el Pla Director Sectorial de residus no perillosos de 2006, és necessària ara per a continuar millorant la recollida selectiva de totes les fraccions i poder recepcionar de manera òptima les quantitats tan bones de recollida selectiva actuals., han destacat des del departament insular de Medi Ambient. Els projectes d’ampliació seran executats per Tirme SA i afecten les estacions de transferència de Campos i també d’Alcúdia.

Aquestes estacions de transferència tenen actualment tres tipus de descàrrega de residus; fracció sobrant, envasos i paper/cartó i un punt de descàrrega directa sobre vidre. A les dues estacions de transferència es preveuen les mateixes actuacions. Les compactadores actuals es desmuntaran i les seves peces seran reutilitzades.

S’instal·laran tres noves compactadores a cada estació. Aquestes seran d’alta velocitat i àmplia capacitat de càrrega per a evitar cues i agilitar el procés. Altres actuacions secundàries seran la instal·lació d’una segona bàscula, vestuaris per al personal, magatzems i millores en l’edifici de control, entre altres millores.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència