Connect with us

Societat

Algaida està de moda

Algaida està de moda

Sa Casa Mallorquina ha estat l’escenari perfecte per a acollir aquest cap de setmana la primera convocatòria d'”Algaida events time 2020′, amb un èxit de públic i d’empreses participants

Sa Casa Mallorquina ha estat l’escenari perfecte per a acollir aquest cap de setmana la primera convocatòria d'”Algaida events time 2020‘ organitzat per l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa i amb el suport de la Delegació de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament d’Algaida. Més de 30 empreses, totes elles relacionades amb el món de les noces, les festes i els esdeveniments socials, han participat d’aquesta convocatòria promocional i de serveis. Els nombrosos visitants que han visitat l’exposició entre aquest dissabte i avui diumenge, s’han trobat amb tot una ventall de serveis i possibilitats relacionats amb les celebracions més socials, des de la decoració, passant per la moda, serveis de floristeria, perruqueria, maquillatge, tot tipus de pastisseria, animació i fins i tot si han pogut veure cotxes clàssics de l’època, que també formaven part del global de la mostra.

Algaida està de moda

Els nombrosos visitants que han visitat l’exposició entre aquest dissabte i avui diumenge, s’han trobat amb tot una ventall de serveis i possibilitats relacionats amb les celebracions més socials.

Aquest diumenge, aprofitant el matí gairebé primaveral, un bon nombre de veïnats han pogut seguir la desfilada de moda a càrrec del comerç local de roba ‘Nit & Dia’, amb improvisades models escollides per a l’ocasió, que han lluït alguns dels dissenys que seran tendència durant aquesta pròxima primavera-estiu. Els assistents també han pogut degustar un vermut, tot això amenitzat amb la música del grup local ‘Emboirats’ que han arrodonit el matí i la convocatòria.

La mostra, que aquest cap de setmana ha celebrat la seva primera edició, neix amb l’objectiu de què les empreses d’Algaida i dels municipis del voltant tenguin un espai comú on els nuvis que vulguin casar-se en 2020 o 2021, entre moltes altres celebracions socials, tinguin on triar per a organitzar les seves noces, a més de dinamitzar l’economia del comerç destinat a aquest tipus de serveis.

Algaida events time 2020

Aquest diumenge, aprofitant el matí gairebé primaveral, un bon nombre de veïnats han pogut seguir la desfilada de moda a càrrec del comerç local de roba ‘Nit & Dia’, amb improvisades models escollides per a l’ocasió, que han lluït alguns dels dissenys que seran tendència durant aquesta pròxima primavera-estiu.

Són tendència