Connect with us

Actualitat

La manifestació de protesta a Cala Rajada reuneix a un miler de veïnats

La manifestació de protesta a Cala Rajada reuneix a un miler de veïnats

Demanen al govern de l’Estat actuacions urgents per reformar les destrosses causades pel temporal del passat mes de gener

Centenars de persones s’han reunit aquest dissabte al Passeig de Cala Gat de Cala Rajada per reivindicar una solució urgent a les destrosses causades per la tempesta Gloria ara fa un mes i mig. Denuncien la inoperància de les administracions públiques i demanen autorització per dur a terme les obres de reconstrucció abans que comenci la temporada turística.

El batle de Capdepera, Rafel Fernández, ha manifestat una vegada més el seu malestar pel tracte rebut fins ara per part de les administracions competents en l’assumpte a l’hora de plantejar solucions davant la situació creada. Segons Fernández, “no és de rebut que la nostra comunitat rebi un tractament de tercera categoria, en comparació a altres destinacions turístiques de la resta de l’Estat”.

Segons el batle, Rafel Fernández,”no és de rebut que la nostra comunitat rebi un tractament de tercera categoria, en comparació a altres destinacions turístiques de la resta de l’Estat”

Són tendència