Connect with us

Actualitat

Els pares i mares dels CEIP Ses Comes i Sa Torre diuen sentir-se “enganyats” per Educació

Els pares i mares dels CEIP Ses Comes i Sa Torre diuen sentir-se "enganyats" per part de la Conselleria d'Educació

Els dos centres educatius de Manacor han protagonitzat aquest divendres una nova acció de protesta enfront de l’Ajuntament

Pares, mares i alumnes dels CEIP Ses Comes de Porto Cristo i Sa Torre de Manacor continuan amb les protestes exigint solucions immediates als problemes que sofreixen des de fa temps aquests centres escolars, les obres dels quals, en el primer cas, fa mesos que es troben aturades (després de la renuncia per parte de l’empresa adjudicatària), i en el segon, segueixen sense poder utilitzar el centre educatiu i els alumnes han estat desplaçats a l’IES Manacor, de manera provisional, pero la situació dur camí de perllongar-se més del previst.

Els dos centres educatius del municipi han protagonitzat aquest divendres una concentració de protesta davant les portes de l’Ajuntament de Manacor. La convocatòria ha reunit a més d’un centenar de persones. En el cas del CEIP de Sa Torre, no és la primera vegada que es manifesten davant el Consistori exigint solucions. Els representants del centre educatiu de Porto Cristo, que fins ara totes les accions de protesta havien tingut lloc en el nucli costaner, han decidit fer arribar les seves reivindicacions i el seu malestar davant l’Ajuntament. Moltes pancartes reivindicatives, alguns regidors s’han solidaritzat amb els manifestant estant presents en l’acte i un manifest conjunt que ha estat llegit per Sebastià Gaià, en representació dels pares i mares dels alumnes. Diuen sentir-se enganats per part de la Conselleria d’Educació, davant els reiterats incompliments de l’administració autonòmica educativa.

Els pares i mares dels CEIP Ses Comes i Sa Torre diuen sentir-se "enganyats" per part de la Conselleria d'Educació

S’han pogut veure moltes pancartes reivindicatives.

MANIFEST DE LES FAMÍLIES DEL CEIP SA TORRE I SES COMES

Qui vol anar a unes escoles sense personalitat i que no poden desenvolupar el projecte educatiu en condicions per falta d’unes infraestructures dignes?, vós adonau Sr. March i Sr. Morante que només demanem el que és just pels nostres fills i per l’escola que hem triat.

L’educació dels nostres fills i filles és primordial pel futur del nostre poble i del nostre país, pareix mentida, o potser és de forma intencionada? Que governi qui governi l’ensenyament escolar no sigui una prioritat, potser és que ens volen més beneïts, que no pensem, perquè si pensem ens tornem exigents i crítics i ja no poden fer el que volen els governats amb nosaltres. On són les autopistes de l’educació que prometia la Sra. Armengol a les eleccions del 2015? Ja fa cinc anys de govern! Ens rebel·lem contra una Conselleria que se’n diu d’Educació i no conta més que mentides, ens rebel·lem perquè no pot ser que mentir a la societat per part de la Conselleria d’Educació es converteixi en una cosa habitual i aquí no passa res.

La formació dels nostres fills i filles és en aquesta edat primordial i pilar fonamental pel seu òptim desenvolupament, i aquest fet també ho és per les famílies que som aquí. Entenem que ho hauria de ser també pels nostres governants. Davant l’incompliment reiterat de terminis per presentar el projecte de la reforma de la nostra estimada escola ens veurem obligats a exigir solucions immediates i, si els representants actuals no són capaços de donar-les, que deixin els seus càrrecs i donin pas a unes altres persones més competents per tirar endavant un projecte educatiu en condicions i amb garanties de futur pels nostres fills i filles.

Els pares i mares dels CEIP Ses Comes i Sa Torre diuen sentir-se "enganyats" per part de la Conselleria d'Educació

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com