Connect with us

Actualitat

El PSOE demana el cessament de tots els regidors de ‘Llibertat Llucmajor’ i del seu assessor

Gori Estarellas, batle de Llucmajor

Adverteixen al batle que, en cas contrari, també serà corresponsable del ‘cas pilons’

El portaveu socialista, Gori Estarellas, ha demanat aquest dijous al batle de Llucmajor, Eric Jareño, el cessament dels regidors del grup anomenat ‘Llibertat Llucmajor’ i també de l’assessor del grup, per acordar la retirada de pilons de seguretat en la baixada del Puig de Ros, en contra del criteri d’un informe policial.

El PSIB-PSOE ha exigit a més en un comunicat la “reposició immediata” dels pilons. Els socialistes han advertit que si Jareño no destitueix els regidors, consideraran al batle corresponsable d’aquests actes.

“El PSIB-PSOE exigeix la reposició immediata dels pilons retirats per a restablir la seguretat en la zona”, ha demanat Estarellas.

Per al portaveu socialista, “aquest partit de dretes està tornant a les polítiques d’antany, volent afavorir als seus, ja que la decisió de retirar els pilons “estaria relacionada, presumptament, amb els negocis privats de l’assessor”.

El grup municipal socialista ha recordat que durant la passada legislatura, aquest mateix assessor va sol·licitar la retirada dels pilons “perquè entorpien el seu negoci”, una petició que va ser rebutjada per l’anterior batle del pacte d’esquerres, Bernardí Vives, juntament amb la regidora d’Urbanitzacions, Lucía Escribano. Estarellas ha recalcat que els regidors de LlibertatLlucmajor “van actuar en contra de les instruccions de Jareño, la qual cosa demostra la seva incapacitat a l’hora de gestionar la institució municipal”.

El portaveu també ha retret a Jareño que en el passat ple, tant el batle com el tinent de batlia, “van negar la possibilitat de la retirada d’aquests pilons de seguretat, quan ja s’havien llevat”.

Són tendència