Connect with us

Actualitat

Finalment sí que hi haurà recepció de Manacor a Rafel Nadal

El batle, Pedro Rosselló, ha confirmat que aquest reconeixement institucional ‘encara per determinar de quina manera és dura a terme’ tindrà lloc després de Wimbledon

Dijous mogut a les dependències municipals de l’Ajuntament de Manacor. La notícia avançada aquest dijous per defrancdigital.com ha provocat una allau de telefonades en un sentit i un altre: La família Nadal rebutja una recepció oficial del Ajuntament al tenista. La notícia avançada per aquest mitjà, responia al fet que l’entorn del tenista hauria posat emperons a l’oferiment realitzat pel Consistori a l’hora de convocar una recepció oficial amb motiu del dècim Roland Garros aconseguit pel manacorí. Les causes obeeixen a un rerefons extradeportiu i el cap visible del qual seria el propi pare del tenista, Sebastià Nadal, qui no estaria per la labor en aquest sentit.

El batle de Manacor, Pedro Rosselló, en declaracions a aquest mitjà, ha confirmat en tots els seus extrems que Rafel Nadal comptarà amb el seu merescut reconeixement institucional per part de l’Ajuntament, si bé no ha pogut concretar el tipus d’acte que es realitzaria per tal ocasió.

El primer edil ha explicat que aquesta petició va ser traslladada el passat dimarts a l’entorn del tenista, coincidint amb la celebració de la primera graduació dels alumnes del col·legi de l’Acadèmia Rafa Nadal. La família del tenista en cap moment va declinar l’oferiment municipal, si bé condicionaren el fet que es dugués a terme després de la seva participació a Wimbledon, ha declarat el batle.

Sobre els emperons que Sebastià Nadal hauria posat a la proposta municipal, el batle ni ha confirmat ni tampoc desmentit la seva existència. Nosaltres sí que els podem confirmar aquest extrem i així ho hem traslladat als nostres lectors.

Són tendència