Connect with us

Actualitat

Els usuaris del tren exigeixen més freqüències

Els usuaris del tren exigeixen més freqüències

Una vintena de persones han protagonitzat una protesta aquest dijous en l’estació intermodal de Palma

Una vintena de persones han protagonitzat una protesta aquest dijous en l’estació intermodal de Palma per a reclamar l’increment de les freqüències ferroviàries a Mallorca, retallades des de la passada legislatura.

Convocats per l’Associació d’Usuaris del Tren de Mallorca, els manifestant s’han situat enfront dels torns de sortida de l’estació en un moment de gran afluència i han exigit “més freqüències” i exhibit alguns cartells.

“Volem: més trens, més capacitat, més freqüències, torns oberts quan arribem tard i millor tracte per part de SFM (Serveis Ferroviaris de Mallorca) i CTM (Consorci de Transports de Mallorca)”, resava un d’aquests cartells.

Els usuaris del tren exigeixen més freqüències

El mes de gener passat el conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, va anunciar un acord amb els sindicats de SFM per a incrementar la plantilla i abordar en la segona meitat de 2021 un increment de les freqüències.

El Govern va reduir al març de 2017 un 31% les freqüències dels trens de SFM i les ha augmentat després fins a situar-les un 17% per sota d’aquella data. Des de 2015, el nombre de viatgers del tren de Mallorca ha augmentat un 25%.

Són tendència