Connect with us

Vist a les xarxes

Perquè Son Sant Joan no té en marxa cap protocol de control sobre els passatgers que arriben d’Itàlia?

Perquè Son Sant Joan no té en marxa cap protocol de control sobre els vols que arriben d'Itàlia?

El fet causa sorpresa entre alguns usuaris de les xarxes socials

No tots els països europeus estan prenent les mateixes mesures de control en ports i aeroports davant l’epidèmia del coronavirus. O almenys, en el cas concret dels distints aeroports de les Illes, principalment a Son Sant Joan, tenint en compte l’alt volum de passatgers que mou diàriament. La situació ha causat una certa estranyesa entre alguns dels usuaris de les xarxes socials, que no acaben d’entendre aquest fet, principalment amb els passatgers procedents dels països amb més infeccions ara mateix, com pugui ser el cas d’Itàlia.

Altres usuaris també aprofiten el debat per demanar-se que si tanquen escoles, fàbriques, es cancel·len fires i esdeveniments esportius arreu d’Europa, perquè no es cancel·len vols des dels països amb més infeccions?. Tot plegat sembla una mica estrany i fins i tot mal d’entendre.

Aquest dimarts, el Servei de Salut de Balears ha confirmat el tercer positiu per coronavirus a les Illes. La pacient es troba hospitalitzada a Son Llàtzer. Aquesta persona, havia passat una setmana a Torí (Itàlia).

Són tendència