Connect with us

Actualitat

Convocades les I Jornades de Municipalisme Feminista

Convocades les I Jornades de Municipalisme Feminista

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona

El Consell de Mallorca es torna a sumar enguany al Dia Internacional de la Dona, organitzant diverses activitats prèvies i posteriors al 8 de març, amb el lema «Som poble. Som feministes».

La consellera de Presidència, Teresa Suárez, i la directora insular d’Igualtat i Diversitat, Rosa Cursach, han explicat avui en roda de premsa el compromís de la institució insular en desenvolupar polítiques que donin resposta al missatge unitari, sòlid i inclusiu que està llençant la societat.

«No podem dir que volem una Mallorca feminista i igualitària si no treballam en el territori que ens envolta», ha apuntat la consellera Suárez. «Volem contribuir en la construcció de pobles feministes, des del carrer, la plaça, el mercat el barri, que és allà on es teixeixen les relacions del dia a dia», ha dit.

Per això, una de les principals activitats que ha organitzat el Consell de Mallorca en el marc del 8M són les I Jornades de Municipalisme Feminista. Construint pobles feministes, que es duran a terme els dies 13 i 14 a Santa Maria del Camí i en les quals participaran tant ponents d’àmbits com l’economia, l’urbanisme o l’oci i cultura, com representants d’associacions i col·lectius feministes d’arreu de Mallorca.

«Són unes jornades pensades des de les polítiques de proximitat. Únicament tenint pobles feministes tendrem pobles lliures de violències masclistes», ha explicat Rosa Cursach, qui ha posat èmfasi en l’objectiu del Consell de Mallorca per fomentar vincles entre els municipis i col·lectius socials per crear una xarxa de relacions vertaderament feministes i igualitàries.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència