Connect with us

Comunitat

Manifestació a Palma contra les obres d’ampliació de l’aeroport de Son Sant Joan

Manifestació a Palma contra les obres d'ampliació de l'aeroport de Son Sant Joan

Segons la portaveu de la Plataforma, Cati Torres, l’ampliació de la capacitat aeroportuària agreujarà encara més la crisi climàtica

Unes 500 persones s’han manifestat aquest dilluns davant de la Delegació del govern espanyol a les Illes per a reclamar la paralització del projecte d’Aena, que preveu l’ampliació de les actuals instal·lacions de l’aeroport de Son Sant Joan. La protesta, convocada per la Plataforma creada expressament en contra de la reforma, critiquen la reformulació de l’ampliació per part d’Aena i la falta de democratització en el projecte. També lamenten que hi hagi obres que ja s’hagin començat i unes altres que ja es troben en període de licitació.

Segons la portaveu de la Plataforma, Cati Torres, l’ampliació de la capacitat aeroportuària agreujarà encara més la crisi climàtica. També ha declarat que li sembla incoherent seguir endavant amb aquest projecte quan tant el govern estatal com el Govern de les Illes han declarat l’emergència climàtica. Per això, ha avançat que es poden produir més accions de protesta en aquest sentit, en funció del que facin tant Aena com les institucions.

Els organitzadors de la concentració han demanat als assistents que signin per a completar les més de 1.700 al·legacions presentades al projecte d’ampliació.

Són tendència