Connect with us

Actualitat

Refrescant concert musical a la piscina municipal de Capdepera

Dins el cicle d’Interludis Musicals organitzat per l’Escola de Música

Dins el cicle d’Interludis Musicals organitzat per l’Escola de Músicade Capdepera, el passat dimecres dia 7 de juny va tenir lloc a les instal·lacions de la piscina municipal el cinquè i darrer concert. En aquesta ocasió els alumnes de 1r curs, tant del programa lliure com del programa oficial, demostraren el seu aprenentatge a companys, familiars i usuaris de la piscina, a un escenari poc habitual i d’allò més refrescant tenint el compte que després de l’actuació els alumnes pogueren pegar un capfico. A l’acte també hi va assistir el regidor d’Educació i Esports, Pere Terrassa.

Un total de dotze alumnes entre els quals hi havia: tres violinistes, un violoncel·lista, una bateria, dos guitarristes, dos pianistes, un flautista, un saxofonista i un clarinetista; que donaren el millor d’ells mateixos tot i el renou constant de l’aigua que desbordava dins els sobreeixidors de la piscina i que actuà com a improvisat acompanyament.

Amb aquest programa, l’Escola de Música pretén, per una banda, obri-se i apropar-se a tota la ciutadania mitjançant actuacions de curta durada a escenaris menys convencionals; i per l’altra, donar l’oportunitat als seus alumnes de tocar en un ambient íntim i agradable.

Són tendència