Connect with us

Societat

Retiren del mercat totes les làmines de rotllets de primavera marca Spring Home

Retiren del mercat totes les làmines de rotllets de primavera marca Spring Home

Perquè no indiquen en l’etiquetatge que contenen llet

La Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i Consum ha ordenat la retirada de totes les làmines de rotllets de primavera marca Spring Home en totes les seves presentacions (i independentment de la data de caducitat) perquè no indiquen en l’etiquetatge que contenen llet. Així mateix, insta les persones al·lèrgiques o intolerants a la llet o a qualsevol dels seus derivats que hagin adquirit aquests productes que s’abstinguin de consumir-los.

El Servei de Seguretat Alimentària i Nutrició ja ha contactat amb dos establiments de Mallorca que distribuïen aquest producte i els ha comunicat aquesta alerta que ha emès l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN).  També n’ha informat un altre que ara mateix està tancat per obres, però que podria haver distribuït aquests productes a diversos llocs de restauració.

El Servei de Seguretat Alimentària i Nutrició ja ha contactat amb dos establiments de Mallorca que distribuïen aquest producte

El producte afectat ha estat fabricat a Singapur i s’ha distribuït a través dels Països Baixos a diversos estats membres, incloent-hi Espanya.

Com a mesura de precaució, es recomana a tots els consumidors al·lèrgics a la proteïna làctia que puguin tenir aquest producte a ca seva que s’abstinguin de consumir-lo. El consum d’aquest producte no comporta cap risc per a la resta de consumidors.

Són tendència