Connect with us

Esports

Balears ja compta amb el seu primer llistat d’esportistes d’alt nivell

Hi figuren esportistes com Melani Costa, Youba Sisskho, Miguel Angel Fidalgo, Maria Bover, Joan Munar, Joan Lluís Pons, Alejandro Sánchez, Joan Mir, Aina Colom i Cinthia Rodríguez, entre d’altres

La consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, ha presentat aquest dijous en el poliesportiu Prínceps d’Espanya el primer llistat d’esportistes d’alt nivell de Balears que està integrat per un total de 171 persones.

Tur ha fet un reconeixement als esportistes que conformen aquesta llista “per la seva trajectòria i per dur el nom de Balears pertot arreu”. “Són un clar exemple de valors en l’esport, un dels impulsos de la Conselleria”, ha dit.

Aquest llistat suposa el reconeixement de la condició d’esportista d’alt nivell, fet que permet als seus integrants accedir a una sèrie de drets, beneficis i obligacions que fins ara no els eren reconeguts.

En la llista, figuren esportistes com Melani Costa, Youba Sisskho, Miguel Angel Fidalgo, Maria Bover, Joan Munar, Joan Lluís Pons, Alejandro Sánchez, Joan Mir, Aina Colom i Cinthia Rodríguez, entre uns altres.

Del total d’esportistes que la conformen, actualment 63 integren algun dels programes de tecnificació de Balears i 54 ha passat en algun moment de la seva trajectòria esportiva.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència