Connect with us

Comunitat

El Consell de Mallorca aprova el reglament de la Comissió d’Experts sobre menors tutelats

Javier de Juan, parla de responsabilitat, però no se'n va

L’acord preveu el reglament de funcionament i l’estructura

El Consell Executiu del Consell de Mallorca ha aprovat aquest dijous la creació de la Comissió d’Experts en relació amb els casos d’abusos i explotació sexual en l’àmbit de les persones menors tutelades. L’acord inclou el reglament de funcionament i l’estructura.

La creació de la Comissió d’Experts va obtenir el suport del Ple del Consell de Mallorca en la sessió plenària del passat 13 de febrer.

Els objectius de la Comissió, segons ha informat el Consell en un comunicat, són analitzar les circumstàncies de l’explotació sexual a menors tutelats, així com proposar millores i actuacions que es puguin aplicar a la xarxa de protecció de menors tutelats de Mallorca.

La Comissió estarà formada per s un coordinador, nomenat pel Consell Executiu, i sis vocals, dues dels quals seran designats d’entre els professionals del Servei d’Infància i Família del IMAS; dos a proposta dels grups polítics amb representació en el Ple del Consell de Mallorca; un a proposta de la Federació d’Entitats d’Atenció a la Infància i Adolescència (FEIAB), i un a proposta de la Universitat de les Illes Balears.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència