Connect with us

Comunitat

Tres estudiants de l’Erasmus en el nord d’Itàlia demanen tornar a Balears

La Universitat ja ha fet públic que “els facilitarà la tornada”

Tres dels 23 estudiants de la Universitat de les Illes Balears (UIB) que es troben en el nord d’Itàlia realitzant el segon semestre del curs amb el programa de mobilitat Erasmus, han sol·licitat tornar a les illes per la crisi del coronavirus en aquesta zona.

La UIB ha explicat aquest dijous en un comunicat que el departament de mobilitat de la universitat es troba en contacte amb els estudiants desplaçats a Itàlia per a resoldre els seus dubtes i aportar-los informació sobre aquesta malaltia durant la seva estada al país.

Ha destacat el seu compromís per oferir als estudiants balears d’Erasmus a Itàlia “la màxima protecció i suport” i per facilitar la reincorporació d’aquells que hagin decidit lliurement cursar en la UIB el segon semestre.

La universitat pública balear ha anunciat que informarà sobre la situació del coronavirus a aquells estudiants que encara es troben a les illes i que tenen previst viatjar pròximament al nord d’Itàlia com a integrants d’aquest programa de mobilitat europeu.

En el cas dels estudiants que es troben a fora, la Universitat ja ha fet públic que “els facilitarà la tornada”.

Són tendència