Connect with us

Actualitat

Les obres del CEIP Sa Torre de Manacor no començaran fins passat l’estiu

Les obres del CEIP Sa Torre de Manacor no començaran fins passat l'estiu

Les previsions que maneja actualment la Conselleria és que el mes de març es pugui demanar la llicència d’obres a l’ajuntament

El conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, acompanyat del director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, i el gerent de l’IBISEC. Miquel Coll, han presentat avui a la comunitat educativa del CEIP Sa Torre el projecte de reforma del centre. A la presentació hi ha assistit el batle de Manacor, Miquel Oliver.

March ha lamentat el retard en la reforma del centre “vos assegur que hi estam fent feina de valent i que l’Ajuntament s’ha implicat també en aquest projecte perquè la voluntat de les dues administracions és que l’alumnat del vostre centre pugui tornar el més aviat possible a l’escola”. El conseller ha recordat que “s’ha aprofitat la detecció del problema de formiga blanca a Sa Torre que va obligar a traslladar a l’alumnat a l’IES Manacor per a millorar altres necessitats d’infraestructura i això farà que l’espera hagi valgut la pena perquè tots estareu molt millor”.

Les previsions que maneja actualment la Conselleria és que el mes de març es pugui demanar la llicència d’obres a l’ajuntament. Una vegada obtinguda la llicència d’obres es licitaran les obres i la previsió és que puguin començar després de l’estiu i que estiguin acabades a l’estiu de 2021. El pressupost reservat a l’IBISEC dins 2020 per a aquesta actuació és de 1.500.000 €.

Cal recordar que a l’octubre de l’any passat es va detectar que el centre estava afectat per formiga blanca, tèrmits  i els 115 alumnes d’educació infantil i de primària, varen ser traslladats a l’IES Manacor. Educació va decidir aprofitar les obres per fer una reforma integral i millorar l’accessibilitat del centre.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència