Connect with us

Agenda

Les XL presentaran el seu nou espectacle ‘Abandónate Mucho’ a Can Lliro

Les XL presentaran el seu nou espectacle 'Abandónate Mucho' a Can Lliro

Serà el pròxim dilluns, dia 2 de març, a partir de les 20.30 hores

El proper dilluns, 2 de març, a les 20.30 hores del capvespre, les XL aterren a Can Lliro (Carrer d’en Joan Lliteras, 42, Manacor) per presentar el seu nou espectacle musico- teatral Abandónate Mucho.

El duo de les XL està compost per les polifacètiques Marta Sitja i Nía Cortijo, les quals duen des del 2003 gestant una trajectòria més que sòlida dins el panorama estatal (tot i que també han traspassat les fronteres de Colòmbia, Miami i Mèxic) abastant camps artístics tan diversos com la interpretació i la direcció teatral i textual, la música, la dansa, l’humor i el clown.

En aquest cas, però, presenten Abandónate Mucho, el seu segon espectacle musico-teatral que desconstrueix el mite de l’amor romàntic. Damunt l’inconfusible escenari de Can Lliro, es descobriran com seductores compulsives, princeses a l’estil de Disney, copleres sofridores, yonquis de l’amor, punkis destructives, fonamentalistes espirituals, etc. Tots aquests perfils i cap d’ells, des de la comprensió de la incomprensió, apostant per l’amor sense fi. L’espectacle garanteix humor, amor i música en abundància.

Les entrades, que tenen un cost de 8 euros, ja es poden adquirir a Can Lliro o a través del següent enllaç.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència