Connect with us

Actualitat

El Pi de Manacor partidari d’un congrés extraordinari “amb garanties”

Bel Febrer (El Pi Manacor)

Segons Bel Febrer, “la situació creada, recomana ara més que mai, la unitat del partit”

El comitè local de Proposta per les Illes -El Pi de Manacor s’ha manifestat a favor de la celebració d’un congrés extraordinari del partit “en els pròxims mesos i que ofereixi les màximes garanties possibles”.

La formació es va reunir la setmana passada per a decidir la seva posició després de l’anunci de dimissió realitzat pel president del partit, Jaume Font, el passat 11 de febrer, que ha lamentat i sobre la qual ha manifestat el seu “respecte absolut”.

Segons Bel Febrer, “la situació creada, recomana ara més que mai, la unitat del partit”. Per aquest motiu, també s’ha manifestat a favor d’una llista unitària amb vista al Congrés que al seu judici “hauria de celebrar-se d’aquí a uns mesos, quan els ànims s’hagin calmat”. Febrer també s’ha manifestat a favor que el Pi continuï defensant els seus ideals polítics pels quals es va crear “sempre des del regionalisme, lluny dels extremismes”.

Febrer també s’ha manifestat a favor que el Pi continuï defensant els seus ideals polítics pels quals es va crear “sempre des del regionalisme, lluny dels extremismes”

 

Són tendència