Connect with us

Actualitat

Ataquen amb pintades el mural urbà de la plaça de Ses Verdures de Manacor

Ataquen amb pintades el mural urbà de la plaça de Ses Verdures de Manacor

La creació que va pintar l’artista Cati Julve amb la finalitat de combatre la degradació de parets i espais públics ha sofert un acte vandàlic aquest cap de setmana

El mural urbà que va dissenyar a finals de l’any passat l’artista Cati Julve a la plaça de Ses Verdures de Manacor ha sofert un acte vandàlic aquestes últimes hores. Tot just sobre el dibuix que representa la dedicació d’homes i dones a l’activitat agrària, es poden veure pintades fetes amb esprai de color negre. També es pot llegir la inscripció “Puta merda”.

La creació d’aquest mural elaborat en els voltants de la plaça de Ses Verdures, va ser molt ben valorada a la ciutat. L’obra que va ser dissenyada per l’artista manacorina, de manera totalment desinteressada, ajudava a dignificar un indret del centre de la ciutat que es troba summament deteriorat amb el pas dels anys, i que des del propi Ajuntament existent la voluntat política d’intentar revitalitzar mitjançant mesures que permetin reactivar novament l’activitat comercial de la plaça.

Ara, caldrà veure si la rehabilitació de part del mural és possible. Per desgràcia, fets com aquests, no és el primer cop que es produeixen.

Són tendència