Connect with us

Actualitat

La Junta de Districte de Porto Cristo vol que l’Ajuntament es faci càrrec de les destrosses del temporal en el nucli

Després de la negativa de la Demarcació de Costes

La Junta Municipal de Districte de Porto Cristo ha convocat pel pròxim dilluns, dia 24, a les 20.30 hores, un Ple extraordinari per tractar un ordre del dia amb cinc punts. Entre els assumptes a tractar figura demanar, tal com va exigir aquesta setmana el grup costaner AIPC en roda de premsa, la reactivació de la pàgina web ‘portocristo.org’ amb el mateix contingut que tenia fins ara.

També figura traslladar a l’Ajuntament de Manacor la necessitat de reparar de forma urgent el Passeig de les Coves Blanques i les destrosses patides a la zona a causa del temporal ‘Glòria’, després de la negativa de Costes de fer-se càrrec dels danys soferts. Respecte a aquest assumpte, cal recordar que precisament Manacor acollirà dimarts que ve una reunió de tots els municipis afectats pel temporal amb els responsables de Costes per tal d’intentar fer reconsiderar la postura a l’organisme estatal.

Els projectes d’obra presentats a la Conselleria de Turisme per poder accedir a les subvencions de les estades turístiques i que afecten el nucli i recolzar les reivindicacions i mobilitzacions de la comunitat educativa del CEIP Ses Comes, conformen la resta dels assumptes a tractar.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència