Connect with us

Actualitat

L’STEI i els problemes escolars: “A Manacor es necessiten solucions, no podem esperar més”

Anuncien una pitada de protesta a l'escola de Ses Comes de Porto Cristo

El sindicat demana solucions urgents als retards en l’execució d’obres de millora en diferents centres educatius del municipi

L’STEI Intersindical ha reclamat aquest divendres “solucions urgents” per als col·legis CEIP Sa Torre i CEIP Ses Comes de Porto Cristo,  pel retard en les obres del primer i en el projecte d’ampliació del segon, així com més espai per al centre d’ensenyament musical CEIP Simó Ballester.

El sindicat ha recordat en un comunicat que l’Associació de pares del CEIP Sa Torre va protestar fins i tot davant l’Ajuntament de Manacor per a expressar el seu malestar pel retard de les obres de reforma de l’escola i per a exigir una solució urgent perquè aquesta comunitat educativa està situada des d’octubre de 2018 en les instal·lacions de l’IES Manacor.

També recorden, que la comunitat educativa del CEIP Ses Comes de Porto Cristo ha anunciat concentracions de protestes totes les setmanes, per tal d’exigir uns equipaments escolars adequats “que posin fi a les penúries que ve sofrint l’escola de la zona costanera des de fa anys”.

L'STEI i els problemes escolars: "A Manacor es necessiten solucions, no podem esperar més"

El sindicat ha recordat en un comunicat que l’Associació de pares del CEIP Sa Torre va protestar fins i tot davant l’Ajuntament de Manacor per a expressar el seu malestar pel retard de les obres de reforma de l’escola i per a exigir una solució urgent.

L’STEI denúncia els retards continuats de l’ampliació prevista, el manteniment de l’alumnat dins de barracons, la seva difícil convivència amb goteres i brutícia, les condicions perilloses per als nins, l’amuntegament dels escolars sense espais comunitaris, i la dispersió dels escolars per tot el poble a l’hora de fer educació física.

A aquests dos centres, l’STEI afegeix la demanda encara no atesa del CEIP Simó Ballester, “que espera amb una paciència infinita l’adequació per a usos educatius de l’antic edifici dels Sementals, un equipament absolutament necessari per a una escola que necessita disposar de més espai per a poder dur a terme en bones condicions el seu projecte educatiu d’ensenyaments integrats de música”.

El sindicat ha fet una crida a les administracions públiques i els ha exigit una solució urgent a la problemàtica que sofreixen aquests tres centres. “A Manacor es necessiten solucions, no podem esperar més”, conclouen.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència