Connect with us

Actualitat

Manacor acollirà la setmana que ve una reunió entre els municipis afectats pel temporal i Demarcació de Costes

El temporal deixa intransitable el passeig de les Àmfores a Cala Rajada

Les protestes dels batles han obligat a reaccionar a l’organisme estatal que s’havia desentès de la regeneració de les platges, entre altres desperfectes

Tot segueix igual, però com a mínim aquest dijous podem dir que les protestes dels batles del Llevant i el Migjorn han obligat a reaccionar a la Demarcació de Costas que s’havia desentès de la regeneració de les platges, entre altres desperfectes. Aquest fet va provocar aquest dimecres una reacció en cadena per part dels municipis afectats.

Costes va decidir no declarar com a actuació d’emergència el mal estat de les platges i deixava entendre que havien de ser els propis ajuntaments dels municipis afectats els qui havien d’assumir les tasques i els costos de la seva posta a punt. La totalitat dels responsables polítics dels municipis afectats van coincidir en assenyalar que no disposaven ni de mitjans ni tampoc de recursos econòmics per a això. Dimarts que ve, dia 25, les dues parts en conflicte es veuran les cares en una reunió convocada a Manacor.

Són tendència