Connect with us

Actualitat

“Vianants Santanyí” denuncia problemes d’accessibilitat a alguns indrets del municipi

"Vianants Santanyí" denuncia problemes d’accessibilitat a alguns indrets del municipi

El centre de salut, la residència de gent gran o l’IES són els punts que presenten major conflictivitat

El Conseller insular de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, ha visitat aquest dijous el municipi de Santanyí per comprovar de primera mà els problemes de mobilitat que ve denunciant el col·lectiu “Vianants Santanyí”. Sevillano, acompanyat de la batlessa del municipi, Maria Pons, una representació de l’AMIPA i de l’Associació de Gent Gran local han recorregut el nucli urbà del poble per tal de conèixer de primera mà aquestes necessitats.

“Vianants Santanyí” ve denunciat mitjançant les xarxes socials problemes d’accessibilitat que existeixen en alguns punts del municipi. El centre de salut, la residència de gent gran o l’IES, són els indrets que presenten major conflictivitat segons aquest col·lectiu. El conseller ha assegurat que ens trobam davant una problemàtica que afecta molts altres pobles de Mallorca. Sevillano i la batlessa Maria Pons s’han compromès a treballar de manera conjunta per donar solució a aquesta problemàtica. El conseller ha afirmat que des del departament “estam començant a desenvolupar les nostres infraestructures pensant en una mobilitat sostenible i prioritzant el vianant per damunt t del vehicle. Moltes de les reivindicacions que ens han fet arribar avui els veïnats les podrem executar i farem tot el possible per donar solució a les seves demandes”.

El conseller de Mobilitat ha aprofitat la visita per valorar de manera positiva el vistiplau de la Comissió Balear de Medi Ambient a la franja de reserva de la circumval·lació de S’Alqueria Blanca, una primera passa que permetrà començar amb la redacció del projecte.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència