Connect with us

Comunitat

Els centres de la ITV de Mallorca acumulen més de mil expedients sense resoldre, segons el PP

Els centres autoritzats, com tallers, són la causa del col·lapse i les llargues llistes d'espera per poder passar la ITV a Mallorca

El portaveu, Llorenç Galmés, lamenta que “si a dia d’avui algú demana hora per a la revisió del seu vehicle la cita torna a ser per d’aquí a tres mesos”

El grup insular del PP denuncia i recrimina durament a l’actual govern insular del Consell de Mallorca que avui en dia hi hagi en els distints de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) més de mil expedients sense resoldre d’enganxes, modificacions i matriculacions.

En aquest sentit, el portaveu popular, Llorenç Galmés, ha explicat davant els mitjans de comunicació que “fins a les gestories de Mallorca hi ha veritables problemes amb la modificació de matrícules estrangeres per la paràlisi en la ITV”. “Fins i tot hi ha camions aturats perquè és en les estacions de revisió on ara es legalitza el seu nou muntatge però els tenen paralitzats perquè els treballadors estan en altres coses”.

“En lloc de tirar endavant tota la feina, a l’empresa concessionària li preocupa més la sanció per la llista d’espera” afegeix Galmés que critica i lamenta que “si ara com ara algú demana hora per a la revisió del seu vehicle la cita torna a ser per d’aquí a tres mesos”. Dos mesos després de la nova concessió, “s’agreuja el caos”, ha recalcat el portaveu del grup insular al Consell de Mallorca. Galmés ha qualificat de “desastre” el que passa actualment a les quatre estacions de la ITV a Mallorca.

Llorenç Galmés, ha explicat davant els mitjans de comunicació que “fins a les gestories de Mallorca hi ha veritables problemes amb la modificació de matrícules estrangeres per la paràlisi en la ITV”.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència