Connect with us

Actualitat

Endesa protagonitza un tall elèctric, sense avís previ, i deixa el nucli urbà de Manacor sense aigua

Una avaria en una canonada provoca talls de subministrament d'aigua a Manacor

Els dipòsits de bombeig s’han quedat durant dues hores sense electricitat. La situació ha començat a normalitzar-se passades les 13.00 hores

Un tall elèctric per part de la companyia Endesa, sense avís previ, ha deixat aquest dijous bona part del nucli urbà de Manacor sense subministrament d’aigua. Pel que sembla, la mateixa empresa elèctrica s’ha vist obligat haver de reparar una avaria i ha decidit, sense que la SAM estigues advertida de la incidència, interrompre durant quasi dues hores el subministrament elèctric. Aquest fet, amb el pas dels minuts, ha tingut conseqüències en els dipòsits d’aigua. Devers les 10.00 hores del matí, l’empresa pública municipal encarregada de l’abastiment d’aigua a la ciutat (SAM Manacor) ha començat a rebre telefonades per part de particulars, comerços i empreses que es queixaven de la manca d’aigua. En un primer moment, el desconcert ha estat total, ja que ningú havia estat advertit d’aquesta incidència. Minuts després, la SAM mitjançant les xarxes socials ha emès un comunicat on informava de l’existència de problemes de pressió d’aigua imprevist per un tall de llum.
El servei elèctric s’hauria interromput a primera hora del matí, però els efectes sobre el subministrament d’aigua han començat a notar-se minuts després de les 9.30 hores, quan els dipòsits han començat a quedar-se sense les reserves d’aigua que acumulaven.

Endesa protagonitza un tall elèctric, sense avís previ, i deixa bona part del nucli urbà de Manacor sense aigua

La SAM mitjançant les xarxes socials ha emès un comunicat on informava de l’existència de problemes de pressió d’aigua imprevist per un tall de llum.

La regidora de la SAM, Cristina Capó, ha lamentat la situació creada, alhora que reconeixia que l’Ajuntament en cap moment havia estat informat per part d’Endesa sobre les necessitats de reparar una avaria i les seves posteriors conseqüències. Capó ha lamentat els problemes que aquesta situació hagi pogut ocasionar als usuaris, reiterant que les causes eren alienes a la SAM. La situació ha començat a normalitzar-se passades les 13.00 hores.

El servei elèctric s’hauria interromput a primera hora del matí, però els efectes sobre el subministrament d’aigua han començat a notar-se minuts després de les 9.30 hores, quan els dipòsits han començat a quedar-se sense les reserves d’aigua que acumulaven

Són tendència