Connect with us

Actualitat

AIPC demana que es restableixi el servei de la web www.portocristo.org

AIPC demana que es restableixi el servei de la web www.portocristo.org

La mesura adoptada per l’Ajuntament de Manacor “ha provocat moltes protestes per part dels veïnats”, segons Joan Gomila

Els membres de l’Agrupació Independent de Porto Cristo (AIPC) han reiterat aquest dimecres el seu malestar amb l’actual equip de govern de Manacor. Des de fa mesos vénen lamentant i criticant la situació d’abandó que presenta el nucli costaner en matèria de serveis, entre altres necessitats. Els integrants d’AIPC, ara en l’oposició, també denuncien que de manera sistemàtica les seves reivindicacions gairebé mai són tingudes en compte.

Joan Gomila, portaveu d’AIPC, en un moment de la roda de premsa d’aquest dimecres a la seu del partit.

Aquest dimecres han celebrat una roda de premsa per a denunciar “les últimes actuacions duites a terme des de Manacor i que han tornat a lesionar els interessos del nucli”, segons els integrants d’aquesta formació política. Joan Gomila, Antònia Llodrà i Salvador Vadell, entre altres simpatitzants, han denunciat la “misteriosa desaparició” del domini web www.portocristo.org que estava en servei des de fa més de 10 anys i que oferia a tots els usuaris informació d’interès en matèria de serveis i de l’àmbit turístic. Gomila ha exposat que diumenge passat van ser advertits d’aquesta incidència i que el personalment va demanar explicacions al batle, Miquel Oliver, qui li va reconèixer desconèixer els motius de la mesura consultada. La decisió va ser pressa des del departament de Comunicació del mateix Consistori. Gomila ha demanat que aquest servei sigui restaurat en la major brevetat de temps possible, ja que ara mateix totes les consultes a aquest domini són redirigides a la web d’informació turística www.visitmanacor.org, “i el seu contingut poc o res té a veure amb les possibilitats que oferia la web que en el seu moment va ser impulsada des de la Junta de Districte de Porto Cristo. És un servei molt necessari”, ha afegit. En aquest sentit, i coincidint en una altra compareixença de premsa, el mateix delegat de Comunicacions de l’Ajuntament de Manacor, Carles Grimalt, ha estat consultat referent a aquesta qüestió. Grimalt ha manifestat que la mesura es deu a unes labors de redisseny i que la situació pot quedar normalitzada en qüestió de dies.

Per part seva, els integrants d’AIPC també han lamentat que la Junta de Porto Cristo (on estan representats tots i cadascun dels grups municipals) no hagin estat consultats sobre el projecte de reforma que l’Ajuntament de Manacor ha presentat per a dur a terme una reforma integral de la primera línia de la zona. Segons Gomila, “desconeixem per complet les característiques del projecte presentat i aquesta situació provoca molta confusió i no ens agrada el reiterat obscurantisme polític que ens demostra el govern municipal”. Segons el portaveu de la formació costanera, “un projecte d’aquestes característiques ha de comptar amb el màxim consens polític i veïnal. Per desgràcia, una vegada més, tampoc hem estat consultats en aquest sentit”, al mateix temps que recordava que el seu grup és la força política amb més suport polític en la zona. Sobre aquesta qüestió, el batle de Manacor, Miquel Oliver, ha justificat que el projecte en qüestió, “que ha impulsat el departament d’urbanisme”, no hagi pogut ser presentat a la resta de grups “per la falta de temps”. El projecte la setmana passada encara estava en procés de redacció i va poder ser lliurat l’últim dia del termini que s’havia fixat per part del Govern. Aquest projecte optarà a què pugui comptar amb una subvenció corresponent a l’impost sobre estades turístiques.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència