Connect with us

Actualitat

Manacor ofereix cartells de rebaixes als comerços en la nostra llengua

També es faran cartells d’obert/tancat

El Servei Lingüístic municipal du a terme una actuació de sensibilització lingüística en l’àmbit comercial, que consisteix en l’elaboració de cartells de rebaixes i també uns cartellets amb la informació Obert/Tancat que es faran arribar a tots els comerços del municipi.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Manacor continua incentivant l’ús de la llengua catalana en l’àmbit comercial. La regidora del Servei Lingüístic, Catalina Riera, ha explicat que “en primer lloc es repartiran els cartells de rebaixes, perquè estiguin a disposició de tots els comerços per a la temporada de rebaixes d’aquest estiu, i més endavant s’oferiran els cartells d’obert i tancat, perquè els negocis que ho desitgin els puguin tenir penjats a la porta d’entrada”.

Els cartells, que es distribuiran a final d’aquest mes de juny, s’han elaborat en dues mides i dos colors diferents

Els cartells de rebaixes, que es distribuiran a final d’aquest mes de juny, s’han elaborat en dues mides i dos colors diferents i, com ha informat la tècnica Isabel Andreu, “una vegada repartits encara en tendrem al Servei Lingüístic perquè els comerços que en necessitin més en puguin venir a cercar”.

Ja fa uns anys que el Servei Lingüístic du a terme actuacions específiques adreçades a les empreses i comerços del municipi amb l’objectiu de fomentar l’ús de la llengua catalana en aquest àmbit. És el cas dels targetons que es repartiren amb el lema “Millora la qualitat de la teva empresa! Incorpora-hi el català”, o bé els 60 cartells diferents de “Paraules amb Arrels”, que expliquen breument l’etimologia i procedència de paraules relacionades amb un producte bàsic de cada establiment on es distribuïren.

Amb les diverses actuacions que es duen a terme en l’àmbit comercial i empresarial, el Servei Lingüístic pretén sensibilitzar en la idea que un dels avantatges d’usar el català en un negoci és que n’augmenta la qualitat i el prestigi a través de la seva imatge, “però sobretot és important la proximitat i la confiança que es crea quan es fa ús de la llengua pròpia”, assegura la regidora, Catalina Riera.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència