Connect with us

Societat

La carta d’agraïment del pacient de Marratxí que va superar el coronavirus al personal de Son Espases

La carta d'agraïment del pacient de Marratxí que va superar el coronavirus al personal de Son Espases

El seu estat és bo i és feliç per estar a casa, destaca en el seu escrit

El pacient britànic que divendres passat va ser donat d’alta a l’hospital de Son Espases després de superar una infecció per coronavirus ha volgut agrair al personal sanitari la seva labor durant els dies que va romandre hospitalitzat. En una carta dirigida al centre sanitari, que l’ha publicat en el seu perfil de Facebook, el pacient ha aclarit que el seu estat de salut és bo i és feliç per estar a casa.

CARTA D’AGRAÏMENT 

M’alegra confirmar que m’han donat d’alta de l’Hospital Son Espases; el meu estat de salut és bo i som feliç de ser a casa.

Tots els del nostre grup d’esquí, inclosos els 11 a Anglaterra i França, s’han recuperat aviat del virus. Tots hem tingut símptomes lleus i hem requerit tractament mèdic mínim durant el nostre període d’aïllament. Entenem que el virus pot ser perillós per a algunes persones, però també volem compartir fets importants sobre la nostra situació per ajudar a tranquil·litzar la gent.

Vull donar les gràcies a tot el personal de Son Espases que ens ha donat suport a mi i a la meva família durant el temps que hem estat a l’Hospital. Igualment, vull donar les gràcies a tots els professionals del sistema sanitari i de les organitzacions que hi estan relacionades a Mallorca i la Península. Finalment, gràcies pel suport que he rebut de la meva família, dels amics i de la població. Vos estic molt agraït.

M’agradaria que es continuàs respectant la meva privacitat i la de la meva família.

Són tendència