Connect with us

Esports

Obert un procediment sancionador per insults i amenaces durant un partit de futbol juvenil

Obert un procediment sancionador per insults i amenaces a un periodista durant un partit de futbol de categoria juvenil

Els fets passaren el novembre 2019 a un partit entre el Platges de Calvià i el CD Calvià

La conselleria d’Afers Socials i Esports ha iniciat el procediment sancionador per insults i amenaces a un periodista en el Poliesportiu de Magaluf, a Calvià. Segons les diligències policials instruïdes per la caserna de la Guàrdia Civil de Calvià, els fets haurien passat el 10 de novembre durant el partit de futbol que enfrontava el Platges de Calvià i el CD Calvià de la categoria Lliga Nacional Juvenil. Durant el partit, el denunciat hauria insultat i amenaçat a un periodista que es trobava en el terreny de lloc cridant-li “te rompré la càmera a la cara fill de puta”.

L’esmentada infracció es considera lleu en matèria administrativa esportiva pel que la Llei Balear de l’esport contempla que pot tenir una sanció d’entre 60 i 601€ de multa. Afers Socials i Esports, després d’analitzar els fets remesos per Delegació de Govern, ha marcat que l’import provisional de la sanció sigui de 360€.

Una vegada resolt l’expedient i se n’ha notificat la resolució corresponent, el denunciat pot reconèixer la seva responsabilitat i fer un pagament voluntari.

El denunciat hauria insultat i amenaçat a un reporter que es trobava en el terreny de lloc cridant-li “te rompré la càmera a la cara fill de puta”

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència