Connect with us

Oci i Cultura

S’Agrícola convoca el I Concurs Internacional de Piano

S'Agrícola convoca el I Concurs Internacional de Piano

La convocatòria pretén promoure, estimular, fomentar i consolidar tant la formació de joves pianistes locals com joves talents internacionals

La centenària associació cultural de Manacor ha promogut i convocat el I Concurs Internacional de Piano pels dies 1,2 i 3 de maig. Un concurs que neix amb la voluntat de promoure, estimular, fomentar i consolidar tant la formació de joves pianistes locals com joves talents internacionals.
Hi podran participar pianistes de les categories infantil, juvenil i professionals. S´han establert tres premis en cada categoria: 200, 100 i 60 euros pels més petis, 600,300 i 200 euros pels mitjancers i 3.000, 1.500 i 800 euros pels adults.

Jaume Asens i Llodrà, Itziar González, Jordi Gorrió, Pla General, Més + Esquerra i l'OCB de ManacorEl jurat encara no s’ha fet públic però l’integraran músics d’alt nivell i comptaran amb l’assessorament dels prestigiosos Antoni Parera Fons i Andreu Riera.
El lloc, encara per determinar, on es duran a terme les sessions musicals segurament serà el Convent dels Dominics.
I dels patrocinadors, a dia d’avui, just podem esmentar oficialment a la cadena d’alimentació Hiper Manacor, empresa manacorina que molt sovint fa labors de mecenatge. Jo diria que l’única, després de la fallida de Majórica, l’enyorada empresa perlera que sempre va dur a terme grans i nombroses tasques de patrocini d’esdeveniments locals de tota classe.

…pareix que davall davall hi ha un personatge, soci de s’Agrícola, que des de l’anonimat farà una considerable aportació econòmica perquè l’ambiciós i lloable projecte cultural sigui una realitat

Alfredo Lafita Pardo

Alfredo Lafita Pardo, executiu i financer de reconeguda solvència i a temporades veïnat de Manacor.

Segons fonts del tot creïbles, pareix que davall davall hi ha un personatge, soci de s’Agrícola, que des de l’anonimat farà una considerable aportació econòmica perquè l’ambiciós i lloable projecte cultural sigui una realitat.
Es tracta d’Alfredo Lafita Pardo, executiu i financer de reconeguda solvència i a temporades veïnat de Manacor, ja que és el propietari, (des de fa molts d’anys) de la finca Son Ganxo. Aquest senyor, entre altres coses, fou fundador del Grupo Cambio 16, Advocat d’Estat, Conseller-Secretari de la Fundació Joan March i ha exercit als càrrecs a diferents entitats bancàries estatals i internacionals. Benvingut sia el filantrop madrileny !. I les fortunes locals, del Llevant, regionals, on són?. Qualque dia prendran mostra …… Sincerament ho dubtam !.

I les fortunes locals, del Llevant, regionals, on són?

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència