Connect with us

Actualitat

Els desfibril·ladors repartits arreu del municipi de Manacor salven la primera vida

Manacor comptarà amb 58 aparells desfibril·ladors repartits pel municipi

Els operaris de la brigada municipal van fer servir l’aparell quan un home va sofrir una parada cardiorespiratòria a l’interior d’un bar a Porto Cristo

Els fets van ocórrer aquest passat dilluns al matí a l’interior d’un bar a Porto Cristo. Un home va sofrir una parada cardiorespiratòria. Membres de la brigada municipal de Manacor que es trobaven en el lloc dels fets en aquell moment, van dirigir-se ràpidament al seu magatzem per agafar el desfibril·lador que hi tenen i van intervenir sobre la urgència, aplicant fins a quatre descàrregues sobre el pit de l’home que es trobava estès a dins del local.

La intervenció dels treballadors municipals va ser crucial per guanyar temps fins que es va produir l’arribada dels serveis de salut. En les tasques de reanimació també van intervenir agents de la Policia Local. L’actuació prèvia va ser imprescindible. Des de l’Ajuntament s’ha volgut agrair “la intervenció dels treballadors de la brigada per l’acció i la vocació de servei”.

Els desfibril·ladors repartits arreu del municipi de Manacor salven la primera vida

La intervenció dels treballadors municipals va ser crucial per guanyar temps fins que es va produir l’arribada dels serveis de salut. A la foto, els tres operaris municipals.

Des de mitjans de l’any passat, el Consistori va anunciar que serien repartits fins a 59 desfibril·ladors en els distints nuclis urbans del municipi per tal de poder actuar amb urgència davant qualsevol situació d’aquestes característiques. Distintes dotacions municipals també disposen d’aquests tipus d’aparells.

Són tendència