Connect with us

Actualitat

Dos joves són detinguts i se’ls acusa d’haver comès uns 40 robatoris a Campos

Dos joves són detinguts i se'ls acusa d'haver comès uns 40 robatoris en habitatges, comerços i vehicles de Campos

Una tercera persona està sent investigada

Dos homes han estat detinguts en aquests últims dies, com a presumptes autors de nombrosos robatoris comesos en  en el municipi de Campos. Una tercera persona està sent investigada.

La matinada del passat dia 12, una patrulla de Seguretat Ciutadana de la Guàrdia Civil va sorprendre un jove que sortia de l’interior d’un vehicle que havia sostret. Després d’emprendre la persecució pels carrers de Campos va poder ser detingut. Una vegada identificat, va resultar que ja es trobava en situació de crida i cerca per ser sospitós de diversos robatoris en interior d’habitatges. En el registre del seu domicili, els agents van trobar nombrosos televisors, ordinadors, equips de so, eines, rellotges i roba de marca, procedents de diversos robatoris que hauria comès.

Conecta Balear en Campos @2x

Durant la recerca, es va identificar i va detenir a un altre jove que havia participat en nombrosos robatoris amb el primer, així com es va investigar a un tercer per ocultar en el seu domicili alguns dels efectes sostrets.

La recerca continua oberta, ja que es continuen recopilant denúncies de robatoris que, en tractar-se d’habitatges vacacionals, encara no han estat denunciats.
Amb aquestes detencions s’han aconseguit esclarir 40 fets delictius que havien creat una alarma social considerable en la localitat de Campos.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència