Connect with us

Esports

Cas Concos estrena la nova coberta al camp municipal d’esports

camp municipal d'esports

Podrà ser utilitzada tant per celebrar activitats esportives com a lúdiques

El nucli de Cas Concos ja disposa de la nova coberta al camp municipal d’esports. Una vella reivindicació dels veïnats que finalment s’ha pogut executar. La pista multiesportiva podrà ser utilitzada per actes tant esportius com lúdics i a partir d’ara els usuaris se sentiran més acollits en dies en què la climatologia no és la més adequada per estar a l’aire lliure.

Així com ha apuntat el batle de Felanitx, Jaume Monserrat en diverses ocasions “s’ha fet aquesta inversió per satisfer una reivindicació dels veïnats de Cas Concos. Feia temps que diferents col·lectius demandaven tenir un espai més recollit on poder fer activitats a l’aire lliure, a partir d’ara Cas Concos ja el té”. Ha estat una obra que s’ha executat en menys temps del previst inicialment i ha tingut un cost de 380.000 euros.

camp municipal d'esports

Els membres del pacte de govern de Felanitx han visitat les noves instal·lacions, acompanyats del delegat del nucli, Antoni Oliver.

L’estructura metàl·lica fa unes mides de 45×27 metres quadrats, i s’aguanta mitjançant una estructura a base de pilars amb la seva corresponent cimentació. La nau és oberta i compta amb un tancament de xapa. També disposa de la il·luminació necessària.

La millora s’ha executat en menys temps del previst inicialment i ha tingut un cost de 380.000 euros

 

Són tendència