Connect with us

Comunitat

Detingut un religiós hindú a Palma per grapejar les parts intimes d’una menor de 14 anys

L’arrestat havia realitzat una reserva de vol per abandonar Mallorca

Un home de 45 anys ha estat detingut a Palma per grapejar, presumptament, les parts íntimes a una nina de 14 anys en diverses ocasions aprofitant-se de la confiança que despertava per ser un religiós hindú, ha informat la Policia Nacional aquest divendres.

Els fets pels quals es va produir aquest dijous la detenció, van començar el passat 15 de gener quan en un centre religiós que ell oficiava, va convidar a la nina a entrar en les seves estades privades durant un descans, mentre els familiars que estaven d’esquena, continuaven orant.

Segons la Policia Nacional, una vegada a l’interior va donar un euro a la menor alhora que va començar a grapejar les parts íntimes d’ella, una situació que va durar aproximadament un minut.

L’endemà passat, en un altre acte religiós, es van tornar a repetir els fets, encara que en aquesta ocasió van durar prop de deu minuts Aquesta vegada la menor va relatar al seu germà el que li havia ocorregut, per la qual cosa van decidir dir-li-ho al seu pare, qui l’endemà va acudir al centre religiós per a aclarir el succeït.

En l’intent de voler arreglar les coses amb la gerència i parlar amb el religiós, aquest va negar els fets el que va generar que es considerés al denunciant un mentider.

En la següent cerimònia religiosa a la qual van acudir, van observar un cartell exposat al públic en el qual es menyscabava l’honor i la dignitat del denunciant manifestant que havien mentit i havien de demanar disculpes públicament i indemnitzar econòmicament al temple, a més de dur a terme diversos treballs durant diversos dies a fi de pal·liar el mal moral.

En aquest moment la família de la nina va acudir a la Policia Nacional a denunciar els fets, la qual cosa va dur a la detenció del presumpte autor pel delicte d’abusos sexuals a menors, qui d’acord amb la recerca, havia realitzat una reserva de vol per abandonar l’illa.

Són tendència