Connect with us

Actualitat

La junta local d’El Pi de Sant Llorenç exigeix la dimissió de l’executiva del partit

La junta local d'El Pi de Sant Llorenç exigeix la dimissió de l'executiva del partit

La renúncia de Jaume Font crea noves tensions internes dins del partit regionalista

La Junta local d’El Pi a Sant Llorenç des Cardassar, reunida ahir a la nit amb caràcter d’urgència, va acordar demanar a l’actual direcció política del partit a Palma la necessitat de “reconèixer errors per part d’alguns membres del partit que fins ara han creat una divisió interna, és necessari fer autocrítica i deixar la porta oberta a noves persones que puguin dur endavant el projecte”. En una nota, criden a deixar de banda interessos personals a favor de l’interès comú per tal de donar visibilitat al projecte polític que defensen.

En un comunicat, reconeixen que, tot i els resultats en contra de les darreres eleccions i les divisions internes, “Jaume Font ha demostrat perseverança, constància i una incansable capacitat de feina indiscutibles”, per això li agraeixen públicament la seva feina i dedicació.

Segons una notícia avançada per IB3 Notícies, fins a sis comitès locals s’haurien expressat en aquest sentit. Demanen la convocatòria d’un congrés urgent per renovar els òrgans de direcció.

Fins a sis comitès locals demanen la convocatòria d’un congrés urgent per renovar els òrgans de direcció, segons IB3 Notícies

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència